Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21575670/1/luis-rubiales.jpg

Luis Rubiales, controversatul fost preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), a negat luni că ar fi primit bani în mod „neregulat” şi că la Federaţie ar fi fost comise nereguli financiare.

Luis Rubiales a făcut declaraţia la finalul audierii sale, în cadrul anchetei privind corupţia în jurul contractelor semnate în timpul mandatului său, din 2018 până în 2023. „Ceea ce susţin şi voi menţine mereu, şi sunt convins că se va face dreptate, este că nu s-au primit niciodată bani în mod neregulat, nu a existat niciodată un recurs la „oferte neregulate”, a declarat Rubiales la ieşirea din tribunalul Majadahonda, lângă Madrid.

Fostul şef al fotbalului spaniol se referă în special la contractele încheiate pentru mutarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită şi pentru renovarea stadionului olimpic din Sevilla, ambele acţiuni aflate în vizorul autorităţilor.

Luis Rubiales este acuzat de spălare de bani, corupţie comercială, administrare neloială şi apartenenţă la o organizaţie criminală.

 

mail-share icon Email
viewscnt