Ultima oră
VIDEO | ”Jucătorii au personalitate”. Victorie mare obţinuă de Liviu Ciobotariu VIDEO | ”Jucătorii au personalitate”. Victorie mare obţinuă de Liviu Ciobotariu
VIDEO | Cristi Săpunaru a pus punctul pe i după înfrângerea suferită de Rapid! "Nu avem nicio şansă" VIDEO | Cristi Săpunaru a pus punctul pe i după înfrângerea suferită de Rapid! "Nu avem nicio şansă"
VIDEO | Marius Şumudică, foarte enigmatic. ”Veţi afla zilele viitoare” VIDEO | Marius Şumudică, foarte enigmatic. ”Veţi afla zilele viitoare”
Brighton - Tottenham 3-2. Radu Drăguşin, rezervă neutilizată Brighton - Tottenham 3-2. Radu Drăguşin, rezervă neutilizată
VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. Jipa, gol de generic VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. Jipa, gol de generic
Decizie de urgenţă a conducerii Rapidului după eşecul de la Botoşani Decizie de urgenţă a conducerii Rapidului după eşecul de la Botoşani

Luka Modric, abordat de echipa unui fost mare fotbalist

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 2 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21333631/1/modric.jpg

Pedrag Mijatovic, fostul antrenor al echipei Real Madrid, a declarat că David Beckham a vorbit recent cu Luka Modric despre posibilitatea ca jucătorul să se alăture echipei Inter Miami, deţinută de englez, şi să facă echipă cu Lionel Messi.

Mijatovic a spus că David Beckham a călătorit în Croaţia la începutul lunii septembrie, în timpul pauzei internaţionale, pentru a se întâlni cu Luka Modric şi a-i spune că i-ar plăcea să-l vadă jucând la Inter Miami, clubul pe care îl deţine.

Beckham a subliniat, în mod firesc, prezenţa în echipa din MLS a altor veterani de prestigiu din La Liga, spaniolii Sergio Busquets şi Jordi Alba, precum şi a superstarului argentinian Lionel Messi.

În această vară, Luka Modric a refuzat oferte din Arabia Saudită, preferând să rămână la Real, subliniază Mijatovic, dar în faţa interesului unor cluburi americane, în special Miami, el s-ar putea răzgândi, mai ales dacă timpul său de joc la Madrid se diminuează.

Internaţionalul croat, în vârstă de 38 de ani, este sub contract cu Real Madrid până în iunie 2024.

mail-share icon Email
viewscnt