Ultima oră
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor
Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV
VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă

Mihai Stoica este temător în privinţa arbitrajului înainte de FCSB - Rapid. ”Mi se accelerează pulsul când mă gândesc”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20911066/1/sm.jpg

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, se teme de arbitraj înainte de partida FCSB - Rapid.

  • Derby-ul FCSB - Rapid, din etapa a 17-a din SuperLigă, va avea loc duminică, de la ora 21:00 şi va putea fi vizionat în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Oficialul ”roş-albaştrilor” a dezvăluit că nu ştie dacă mai poate avea încredere în arbitrajul din SuperLigă, după greşelile din partida Rapid - CFR. MM Stoica face referire la cele două penalty-uri pe care le-au primit giuleştenii contra formaţiei lui Dan Petrescu.

”Dacă nu erau meciul cu CFR şi acele decizii, nu îmi era frică de nimic. Înţeleg că va fi Sebastian Colţescu şi am încredere în capacitatea lui de a fi echidistant. Dar va fi VAR şi deja mi se accelerează pulsul când mă gândesc ce s-a întâmplat la VAR în acest sezon.

Dacă la Rapid - CFR se dau asemenea penalty-uri... E ceva foarte grav! Mi se pare foarte, foarte grav să dai 6 minute de prelungire, să nu se joace 2 şi în secunda 16 din al 7-lea minut să nu laşi un corner să se execute pentru că CFR e periculoasă”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Specialistul n-a stat pe gânduri! Verdict tranşant în urma penalty-ului din care Rapid a învins CFR

Modul în care a avut loc ţinerea reciprocă dintre Burcă şi Dzuganzic a fost una în limita normalului în opinia lui Florin Răducioiu, care crede că Rapid a fost avantajată de decizia luată de centralul Cătălin Popa.

Florin Răducioiu nu a înţeles cum de Popa a luat o astfel de decizie, dar şi nici de ce nu a fost analizată faza prin intermediul VAR-ului, pentru că oamenii din cameră nu au intervenit.

”Am văzut faza, cei doi se ţin, dar mai mult ţine Dzuganzic. Faza e controversată şi pe scurt, ca să nu mai lungim, e un 11 metri inexistent! Sunt atâtea contacte în meciurile de fotbal, încât nu poţi să dai 11 metri. E inadmisibil, o decizie surprinzătoare a arbitrului, dar nici din camera VAR nu i-a zis nimeni să vadă faza.

E omenesc să greşim, dar nu poţi să faci aşa ceva într-un meci atât de important. Îmi vine să râd de cădere, eu nu am scos niciodată un astfel de penalty”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele