Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Mircea Rednic crede că retrogradare lui Dinamo a fost voită. ”Au valoare, dar nu au vrut să joace”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20757306/1/mircea-rednic.jpg

Mircea Rednic consideră că retrogradarea lui Dinamo a fost voită, iar jucătorii nu au dat tot ce au putut pentru a salva echipa de la cea mai mare contraperformanţă din istorie.

Dinamo a retrogradat în Liga 2, după înfrângerea suferită în barajul cu ”U” Cluj, 3-1 la general. Mircea Rednic pune la îndoială dedicarea jucătorilor lui Dinamo, în cele două partide şi îi suspectează de blat.

Rednic a antrenat-o pe Dinamo sezonul trecut, dar a fost înlocuit surprinzător în iarnă, cu Flavius Stoican, după ultimul meci din 2021. El nu poate să înţeleagă cum au putut ”câinii” să piardă atât de multe partide în play-out, dar mai ales cum au putut să joace atât de slab cu o echipă, care a încheiat sezonul de Liga 2 pe poziţia a treia.

”Ai avut meci cu echipa de pe locul 3 din Liga 2 şi n-ai reuşit să câştigi unul din ele. Sunt jucători care au retrogradat cu Dinamo, iar acum văd că şi-au găsit echipă în prima Ligă. Deci ce să cred? Nu au valoare? Sau au valoare, dar nu au vrut să joace?

Păi ei nu au fost în stare să câştige cu U Cluj. Eu acum văd ca suporter: bă, ăştia nu au vrut. Habar n-am, nu vreau să acuz pe nimeni. Bă, dar să nu dai un şut pe poartă? Sau cu ăştia de la U Cluj, care n-au dat 3 pase?!”, a declarat Mircea Rednic pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele