Ultima oră
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage
Dennis Man, luat în colimator deşi a marcat din nou Dennis Man, luat în colimator deşi a marcat din nou
Adrian Mititelu a lămurit situaţia antrenorului Adrian Mititelu a lămurit situaţia antrenorului
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr. Gestul făcut după reuşită VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr. Gestul făcut după reuşită
Motivul pentru care Alex Cicâldău nu a bifat niciun minut de la revenirea în Bănie Motivul pentru care Alex Cicâldău nu a bifat niciun minut de la revenirea în Bănie

Motivul pentru care Alex Cicâldău nu a bifat niciun minut de la revenirea în Bănie

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa astăzi, 09:49
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a învins-o fără emoţii pe Unirea Slobozia, scor 3-0, luni seară, în Superligă. Ca de fiecare dată în acest sezon, Alex Cicâldău nu a intrat pe teren, iar Mihai Rotaru a explicat situaţia mijlocşului.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21750616/1/universitatea-craiova-unirea-slobozia-superliga-superbet-30-09-2024.jpg

Alex Cicâldău a revenit la Craiova după trei ani petrecuţi în Turcia şi Emiratele Arabe Unite. Deşi era aşteptat să fie piesă de bază la echipă olteană, mijlocaşul român nu a bifat încă niciun minut.

Astfel, Mihai Rotaru a fost întrebat despre situaţia lui Cicâldău. Finanţatorul Universităţii Craiova a punctat că fotbalistul trebuie protejat, după ce nu a evoluat o perioadă, pentru a nu se accidenta. De asemenea, Rotaru este convins că Alex Cicâldău va fi debutat la momentul potrivt de Costel Gâlcă.

"Trebuie să-l ferim de accidentări. Când vine după o perioadă lungă fără jocuri aşa e normal. Sunt 20 de zile de când a venit, nu e mult.

Gâlcă ştie când îl debutează, când joacă. Screciu a avut o suprasolicitare, nu am vrut să riscăm, avem 2-0 la pauză, nu avea rost", a declarat Mihai Rotaru, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt