Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Neluţu Varga anunţă noi transferuri la CFR Cluj şi râde de strategia rivalelor la titlu. "Îi lăsăm pe alţii să se întărească cu fotbalişti din Superligă"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 11 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21419033/1/th.jpg

După ce a anunţat că se va despărţi de trei jucători, Neluţu Varga a dezvăluit că va aduce nu mai puţin de şapte jucători la CFR Cluj în iarnă.

Finanţatorul formaţiei ardelene a spus că este vorba de doi fundaşi, doi mijlocaşi şi trei atacanţi.

De asemenea, Varga şi-a luat rivalele peste picior şi a spus că toţi jucătorii pe care îi va lua sunt din afara Superligii.

”Pot să vă anunţ oficial că vom lua şapte jucători. Doi fundaşi, doi jucători la mijloc şi trei atacanţi. Da, m-aţi auzit bine, trei atacanţi. Nu va fi niciunul din România, nu avem nicio ţintă din România. Îi lăsăm pe alţii să se întărească cu fotbalişti din Superligă (n.r. râde).

Vom lua şapte jucători, vom face o echipă extraordinară. Mandorlini are tot sprijinul meu. V-am spus, îmi place stilul, îmi place că jucăm spectaculos, ofensiv. CFR Cluj – FCSB a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale acestui campionat de departe” a declarat Neluţu Varga, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele