Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Nicuşor Stanciu, "coşmarul" lui Cristiano Ronaldo

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21635874/1/profimedia-0815588598.jpg

România a spulberat Ucraina, scor 3-0, luni după masă.

  • Suporterii naţionalei României pot urmări în Parcul Titan, pe Insula Euro, toate meciurile turneului final continental. Acolo vor fi concerte live cu trupe şi solişti de top: Antonia (22 iunie) şi Ruby (26 iunie).

Victoria reuşită de selecţionata pregătită de Edi Iordănescu este una istorică. "Tricolorii" au înregistrat succesul cu cea mai mare diferenţă de scor a naţionalei la un turneu final. De asemenea, posesia de 29% este cea mai mică a unei selecţionate câştigătoare din toată istoria Campionatelor Europene.

Pe lângă statisticile uluitoare reuşite de jucătorii României, Nicuşor Stanciu a ieşit în evidenţă şi prin performanţele individuale. Căpitanul naţionalei a marcat un gol superb şi a nimerit bara direct din corner. Mai mult decât atât, execuţia lui Stanciu de la primul gol a României era creditat cu o şansă de reuşită de doar 0,02 (xG), devenind golul cel mai improbabil de la actualul EURO.

Totodată, Nicuşor Stanciu a devenit şi "inamicul" lui Cristiano Ronaldo. Înaintea turneului final din Germania, niciun jucător legitimat la o echipă din Arabia Saudită nu a înscris la vreun Campionat European. Toată lumea se aştepta ca superstarul Portugaliei să reuşească acest lucru, dar Nicuşor Stanciu, legitimat la Damac, i-a luat faţa lui Ronaldo. Cel mai probabil, reuşită românului nu i-a picat bine lui Ronaldo, care este la curent cu toate recordurile posibile pe care le poate doborî, lucru arhicunoscut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele