Ultima oră
LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start
Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul” Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul”
Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”

Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”
Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca
”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia ”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia
Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Norvegianul Lucas Braathen a fost operat de apendicită şi este incert pentru mondialele de schi alpin

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21003404/1/braathen.jpg

Schiorul norvegian Lucas Braathen a anunţat că participarea lui la Mondialele de schi alpin este incertă, după ce marţi a suferit o operaţie de apendicită.

Norvegianul Lucas Braathen, actualul nr. 1 mondial la slalom, a fost operat marţi de apendicită şi nu ştie dacă se va putea alinia la startul Campionatelor Mondiale de schi alpin de la Courchevel-Méribel, din Franţa a anunţat el joi. „Sper să revin în câteva săptămâni”, a scris norvegianul pe reţelele de socializare.

Braathen a declarat deja forfait pentru slalomul din Cupa Mondială de la Chamonix, de sâmbătă, şi a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că încă speră să poată participa la Campionatelor Mondiale de la Courchevel-Méribel.

Lucas Braathen (22 de ani) a urcat de cinci ori pe podium slalom în această iarnă, cu două victorii (Val d'Isère şi Adelboden), plus o victorie la slalomul uriaş de la Alta Badia. El conduce în clasamentul mondial la slalom cu 41 de puncte, clasându-se înaintea compatriotului său Henrik Kristoffersen.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele