Ultima oră
OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere
CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern
FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima
Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge"
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!

”Nu s-a negociat cum trebuie”. Basarab Panduru nu îşi explică salariul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 10 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21456978/1/pan.jpg

Vestea momentului este transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Clubul englez s-a înţeles cu Genoa pentru mutarea fundaşului român, care va ajunge la Londra în cursul zilei de astăzi.

Tottenham va plăti 30 de milioane de euro pentru Drăguşin (25 de milioane sumă fixă + 5 milioane bonusuri uşor de atins). Suma achitată este cea mai mare din istorie pentru un fotbalist român. Contractul acestuia este pe cinci ani, iar salariul va fi în jur de 3 milioane de euro.

Basarab Panduru consideră că nu s-a negociat cum trebuie, iar fundaşul român are un salariu mult prea mic raportat la nivelul unde a ajuns.

 

Dacă De Ligt are 17 milioane, nu are cum Drăguşin să aibă mai puţin de 5 milioane. Tot ce e mai puţin, înseamnă că nu s-a negociat cum trebuie.

Când Tottenham şi Bayern se bat pe tine, şi cel mai mic salariu e 10 milioane la Bayern, şi tu ceri 3 milioane, înseamnă că este o problemă. Nu ştii să negociezi. Ai o problemă. Ce să mă uit? Ce să vezi.

Trebuie să-i dai salariul, cât ai dat pe el. Drăguşin trebuia să aibă 5 milioane, dacă De Ligt primeşte 17. Asta spun. Nu ai cum să primeşti 2-3 milioane.

Nu ai cum să primeşti 2.8 milioane. Niciodată! Minim 5 milioane. Sunt două echipe care plătesc din cale-afară. Cum să am acest salariu? Că aşa vrea Tottenham? Nu, dai cât vreau eu. Trebuie să se bată impresarul pentru el, să aibă salariul mare.

Bayern nu-ţi dă 3 milioane. N-are nimeni 3 milioane la Bayern. Dacă De Ligt e pe locul 10, cu 17 milioane. Nu mai zic cât primeşte Kane”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Drăguşin a aterizat miercuri după-masă la Londra şi a trecut vizita medicală. Internaţionalul român va semna contractul, apoi va fi prezentat oficial.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele