Ultima oră
Thomas Tuchel este aproape de a prelua selecţionata Angliei Thomas Tuchel este aproape de a prelua selecţionata Angliei
Dumitru Dragomir a numit echipa care va lua titlul în SuperLiga României! Dumitru Dragomir a numit echipa care va lua titlul în SuperLiga României!
Ultimă oră! Echipa de start a lui Mircea Lucescu pentru partida cu Lituania! Titular surpriză

Ultimă oră! Echipa de start a lui Mircea Lucescu pentru partida cu Lituania! Titular surpriză
Anunţ fantastic înainte de Dinamo - FCSB! Vestea pe care ambele echipe o aşteptau. UPDATE: Peste 35.000 de bilete vândute Anunţ fantastic înainte de Dinamo - FCSB! Vestea pe care ambele echipe o aşteptau. UPDATE: Peste 35.000 de bilete vândute
Fanii FCSB-ului visează frumos! Reacţie în cazul transferului lui Nicolae Stanciu Fanii FCSB-ului visează frumos! Reacţie în cazul transferului lui Nicolae Stanciu
LIVE TEXT |  U21: România - Elveţia 2-0. Stoica face ”dubla”. Gest ireal comis de selecţionerul Pancu LIVE TEXT | U21: România - Elveţia 2-0. Stoica face ”dubla”. Gest ireal comis de selecţionerul Pancu

Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”

Premier League Publicat astăzi, 17:58
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21802643/2/fcsb-rfs-uefa-europa-league-26-09-2024.jpg

Joyskim Dawa (28 de ani) a venit de la Botoşani la FCSB în vara anului 2022.

De atunci, fundaşul camerunez a fost jucător de bază în lotul campioanei României, pentru care a bifat 106 meciuri, reuşind să înscrie 11 goluri şi să livreze 2 pase decisive.

Dawa a avut parte de evoluţii solide în ultima perioadă, mai ales în partidele disputate de FCSB în faza principală din Europa League. Fundaşul a fost integralist în victoria istorică de pe terenul celor de la PAOK, iar prestaţia sa de la Salonic l-a adus în vizorul mai multor cluburi din Premier League.

Presa britanică susţine că fotbalistul FCSB-ului este curtat intens de Leeds United, Everton şi Fulham, echipe ce ar fi dispuse să îi plătească lui Joyskim Dawa clauza de reziliere, care este în valoare de 4 milioane de lire.

Jurnaliştii din Anglia a scris despre interesul echipelor din Anglia pentru Dawa. Britanicii au precizat că preţul jucătorul este foarte mic şi au dat de înţeles că nu ar fi o problemă pentru cluburi să îi achite această sumă lui Becali. 

Recent, Carlton Palmer, jucător cu 18 prezenţe în naţionala Angliei, a vorbit despre posibilitatea ca Dawa să ajungă în cel mai puternic campionat din lume. Englezul crede că fundaşul lui Gigi Becali ar putea face faţă în Premier League. 

”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”

"E privit ca un fotbalist care a explodat târziu, acum are 28 de ani. Evoluţiile sale de 'Omul Meciului' au stârnit o mare vâlvă, în special după ce a câştigat primele două meciuri din Europa League.

Numeroase echipe au trimis scouteri şi l-au urmărit. Leeds, cu accidentările pe care le are, va căuta să aducă întăriri în iarnă. Camerunezul are o clauză de 5 milioane, care îl face o opţiune relativ ieftină.

Dar Leeds nu se gândeşte la jucători care pot juca în Championship şi atât, ci şi la cei care o pot face şi în Premier League. Ce a făcut Leeds în ultima vreme a fost să ia jucători tineri şi să îi vândă pe sume mari, iar acest model a dat randament foarte bun.

Deci asta vor face în principal, dar un Dawa de 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt şi i-ar ajuta să îşi menţină locul în Premier League, în cazul promovării", a declarat fostul fundaş, potrivit presei britanice

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa, susţine Transfermakt.
  • Fundaşul camerunez mai are contract cu FCSB până în vara anului 2027

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele