Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Patrick Kluivert nu mai este antrenorul echipei Adana Demirspor

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21410387/1/klu.jpg

Adana Demirspor s-a despărţit de antrenorul olandez Patrick Kluivert, sosit în iulie. Echipa, deşi ocupă locul 5 în campionatul Turciei, a obţinut o singură victorie în ultimele şase meciuri.

"Ne despărţim de antrenorul nostru, Patrick Kluivert, de comun acord. Dorim să-i mulţumim domnului Kluivert şi staff-ului său pentru contribuţia adusă la clubul nostru şi îi dorim mult succes în restul carierei sale", a transmis clubul din Adana (sudul Turciei) pe contul său X.

Fostul internaţional olandez, în vârstă de 47 de ani, fost director de fotbal la Paris SG (2016-2017), a preluat echipa turcă în această vară, după o perioadă în care a fost antrenor la Curacao. Aceasta a fost prima sa experienţă ca antrenor de club.

Fostul jucător de la Ajax Amsterdam şi Barcelona a început bine sezonul cu Adana. Cu toate acestea, echipa sa a pierdut sâmbătă cu 3-2 acasă cu Samsunspor. A fost un eşec în faţa unei echipe de pe ultimul loc, care a urmat după trei remize.

mail-share icon Email
viewscnt