Ultima oră
Belinda Bencic va reveni în competiţii la şase luni de când a devenit mamă
Belinda Bencic va reveni în competiţii la şase luni de când a devenit mamă
Fosta vedetă de la FCSB nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali: „Băi, n-ai voie să pierzi mingea! Eu băgam portar în locul lui” + încă un „tricolor” făcut praf de omul de afaceri Fosta vedetă de la FCSB nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali: „Băi, n-ai voie să pierzi mingea! Eu băgam portar în locul lui” + încă un „tricolor” făcut praf de omul de afaceri
Gigi Becali nu l-a menajat pe Daniel Pancu după ieşirea nervoasă din partida România U21 - Elveţia U21: „Aşa ceva nu ai voie să faci în viaţa ta” Gigi Becali nu l-a menajat pe Daniel Pancu după ieşirea nervoasă din partida România U21 - Elveţia U21: „Aşa ceva nu ai voie să faci în viaţa ta”
Problemă de ultimă oră la CFR Cluj! Vedeta s-a accidentat înaintea meciului cu Petrolul Problemă de ultimă oră la CFR Cluj! Vedeta s-a accidentat înaintea meciului cu Petrolul
Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii
Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League

Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa astăzi, 14:36
mail-share icon Email

Galeriile mai multor echipe de fotbal din România au luat decizia radicală de a nu mai participa la meciurile de fotbal. Hotărârea a venit după mai multe abuzuri ale Jandarmeriei reclamate de ultraşi.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21803606/1/universitatea-craiova-universitatea-cluj-baraj-conference-league-26-05-2024-2.jpg

Mai multe peluze din ţară au postat, ieri, un comunicat în care au anunţat că nu vor mai particpa la meciurile de fotbal. Printre aceste galerii se numără şi "Peluza Nord Craiova", grupul ultras al Universităţii Craiova.

În acest context, clubul din Bănie a luat decizia de a închide Peluza Nord la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, care se va disputa duminică, de la ora 16:00. Suporterii care au abonamente la Peluza Nord sau au achiziţionat bilete în acea zonă vor putea viziona meciul de la Tribuna 2.

Hotărârea a fost anunţată de Universitatea Craiova printr-un comunicat emis pe reţelele de socializare.

"Universitatea Craiova respectă decizia Peluzei Nord Craiova, luatǎ ca urmare a protestului galeriilor de fotbal din România declanşat la nivel naţional. 

În urma acestei decizii luate de către galeria noastră, Peluza Nord a Stadionului „Ion Oblemenco” va fi închisă la partida cu FC Botoşani de duminică, ora 16:00. 

Atât posesorii de abonamente din Peluza Nord, cât şi cei care au achiziţionat bilete până în acest moment, vor avea acces la Tribuna a II-a. Vă prezentăm cele două variante disponibile:

1. Abonaţii şi posesorii de bilete la Peluza Nord pentru meciul cu Botoşani vor avea accesul garantat în sectoarele 12-13 ale Tribunei a II-a în baza scanării de la porţile de acces.

2. Suporterii mai au şi opţiunea de a accesa www.bilete.ucv1948.ro (evenimentul meciului cu FC Botoşani). Va fi introdus codul numeric de pe abonamentul emis/bilet şi apoi vor putea selecta locul preferat din Tribuna a II-a. Ulterior, va fi emis un nou tichet digital pe adresa de e-mail. 

Vă mulţumim pentru înţelegere şi sǎ ne vedem împreună duminică, pentru Ştiinţa!", este comunicatul emis de Universitatea Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt