Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Portarul Meret va fi indisponibil o lună

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 3 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21449912/1/meret.jpg

Echipa campioană a Italiei, Napoli, nu se va putea baza pe serviciile portarului Alex Meret timp de o lună, a anunţat, miercuri, presa italiană.

Internaţionalul italian s-a accidentat vineri, în timpul meciului de pe teren propriu cu Monza, scor 0-0, din etapa a 18-a a campionatului Italiei.

Examinările "au relevat că suferă de o leziune de nivel 2 la muşchiul semimembranos al coapsei stângi", a precizat marţi seară Napoli.

Clubul, aflat în prezent pe locul 8 în campionatul Italiei, la 17 puncte în spatele liderului Inter, nu a precizat cât timp va fi indisponibil, dar presa italiană estimează că va fi indisponibil cel puţin patru săptămâni şi ar putea lipsi până la 45 de zile.

Napoli, deja lipsită de atacantul său nigerian Victor Osimhen, care va participa la Cupa Africii pe Naţiuni (13 ianuarie-11 februarie), îl va alinia în următoarele meciuri de campionat şi în Supercupa Italiei (18-22 ianuarie) pe Pierluigi Gollini, rezerva lui Meret, care a revenit şi el după o accidentare.

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele