Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

Portughezul Pedro Neto a semnat cu Chelsea

Chelsea Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21699423/1/neto.jpg

Internaţionalul portughez Pedro Neto a semnat duminică un contract cu gruparea engleză Chelsea Londra, a anunţat clubul londonez pe site-ul oficial.

Pedro Neto (24 de ani) a fost prezent în tribune la meciul amical dintre Chelsea şi Inter Milano, ceea ce a permis noului său club să oficializeze transferul în faţa publicului de pe Stamford Bridge, la pauza meciului. Pedro Neto a semnat un contract penru următorii şapte ani.

Neto a jucat în ultimele cinci sezoane la Wolverhampton, iar Chelsea a plătit pentru el suma de 60 de milioane de euro, lusitanul fiind cea mai scumpă achiziţie a grupării londoneze în ultimul an.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele