Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Presa italiană, nemiloasă cu echipa naţională. ”A intrat în faliment”

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 29 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21648688/1/profimedia-0885798164.jpg

Echipa naţională a Elveţiei s-a calificat sâmbătă în sferturile de finală ale Euro 2024, după ce a învins, la Berlin, scor 2-0, chiar deţinătoarea trofeului, echipa Italiei.

La Berlin, Donnarumma a salvat la şutul lui Embolo, din minutul 24, dar nu a mai putut face nimic la golul lui Remo Freuler, din minutul 37. Ruben Vargas a pasat în careu prentru Freuler, acesta a şutat, fundaşul italian Mancini a deviat uşor balonul şi elveţienii au deschis scorul. În minutuul 45+1 Donnarumma a intervenit la şutul lui Rieder, respingând în bară, apoi balonul a ieşit în corner.

Imediat după reluare, elveţienii şi-au majorat avantajul, la două goluri, prin golul superb înscris de Vargas, în minutul 46.

Jurnaliştii italieni au relatat în cuvinte dure prestaţia campioanei europene en-titre.

Cuvinte dure în cele mai importante publicaţii:

  1. ”Italia îşi pierde strălucirea. Elveţia a câştigat cu 2-0, iar Azurrii au fost eliminaţi de la EURO 2024”, gazzetta.it
  2. ”Italia a intrat în faliment. Elveţia ne-a dominat şi merge în sferturi”, corrieredellosport.it
  3. ”Italia dezastruoasă. Elveţia ne domină, iar Spaletti şi Azzurii sunt eliminaţi”, tuttosport.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele