Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Preşedintele Braziliei critică eliberarea lui Dani Alves. ”Banii nu pot răscumpăra ofensa unui bărbat faţă de o femeie pe care a violat-o”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21531341/1/mzymagfzad01otlknjbhy2nknte1n2nkmgqzzdhlytdmnda2njbiyg-thumb.jpg

Preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a criticat decizia instanţei spaniole de a oferi fostului fotbalist Daniel Alves posibilitatea de a părăsi închisoarea pe cauţiune după condamnarea sa pentru viol.

„Banii pe care îi are Daniel Alves, banii pe care i-ar putea împrumuta cineva, nu pot răscumpăra ofensa unui bărbat faţă de o femeie pe care a violat-o”, a declarat Luiz Inacio Lula da Silva miercuri seară, în cadrul unei cine de sărbătorire a celei de-a 44-a aniversări a Muncitorilor. Partidul (PT), în Brasilia.

Un tribunal de la Barcelona a decis, miercuri, ca fostul internaţional brazilian să fie eliberat în aşteptarea hotărârii sale în apel, în schimbul sumei de un milion de euro. „Un scandal” pentru avocatul reclamantei, care a denunţat „dreptatea pentru bogaţi”.

Fostul fundaş a fost condamnat luna trecută la patru ani şi jumătate de închisoare pentru violul unei tinere în decembrie 2022 într-un club de noapte din Barcelona.

 

mail-share icon Email
viewscnt