Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV

Unirea Slobozia Publicat astăzi, 13:46
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40346/21744652/1/unirea-slobozia-rapid-bucuresti-superliga-superbet-23-09-2024.jpg

Rapid s-a impus luni seară la Clinceni în compania celor de la Unirea Slobozia, scor 1-2.

Pe arena din Clinceni, Rapid a început foarte bine şi după ce Hromada a trimis peste poartă din careu, în primul minut, Hasani a lovit bara în minutul 2. Tot Hasani a fost aproape de gol în minutul 16, pentru ca opt minute mai târziu, Rareş Pop şă deschidă scorul din pasa lui Christensen.

Pospelov a egalat în minutul 31, din careu, dar giuleştenii au trecut din nou în avantaj în minutul 60, când Rareş Pop a şutat sub transversală, din careu. Gazdele au încercat poarta lui Siegrist, dar scorul a rămas neschimbat şi Rapid s-a impus cu 2-1, reuşind a doua victorie a sezonului.

La finalul partidei, Adrian Mihalcea, antrenorul celro de la Slobozia a dezvăluit o situaţie bizară. Foarte mulţi spectatori ai echipei Rapid ar fi intrat cu bilete false.

Ilie Lemnaru a lămurit în cele din urmă toate cele întâmplate pe arena din Clinceni. Motivul pentru care un număr mare de rapidişti a fost prezent în tribune a fost din cauza faptului că firma de ticketing a dat link-ul cu locurile pentru suporterii gazdelor către oaspeţi.

„Noi niciodată nu am acceptat ca link-ul pentru tribuna a doua să fie pentru Rapid. La începutul săptămânii, împreună cu clubul Rapid am stabilit ca peluzele şi tribuna 1 să fie pentru Rapid. Pentru că fotbalul este pentru suporteri, aşa am procedat şi cu FCSB.

Poate credeţi că am făcut-o pentru a încasa bani. Nu, nu este adevărat. Pentru că am avut preţuri foarte mici, 30-40 lei. Aşa am considerat noi. Am găsit al început înţelegere, am hotărât să le dăm şi bilete la vânzare la punctele lor de la stadion prin firma de ticketing.

Au vândut, iar sâmbătă sau duminică au dat 350 de bilete, aici a fost un semn de întrebare. Au zis că e galeria certată, sunt împărţiţi în 4 facţiuni. Noi niciodată nu am scos linkul cu vânzarea pe online la tribuna a doua.

După care luni, când s-a intrat la ora 9:30 pe online pe tribuna a doua erau vândute 80 şi ceva de bilete. Am rămas în continuare, iar când am ajuns la stadion, am observat că la tribuna a doua deja veneau suporteri rapidişti.

Din ce am înţeles, link-ul de la tribuna a doua a fost dat către rapidişti de firma de ticketing, altfel nu avea cum să ajungă acolo. Ei nu au avut acceptul, dar cine a ajuns în galeria Rapidului la tribuna a doua, credeţi că a a ajuns aşa din întâmplare? E foarte greu să ajungi acolo.

Toată lumea a acceptat asta, inclusiv la şedinţa tehnică, pentru că erau mai uşor de ţinut suporterii rapidului la tribuna a doua.  pentru că acolo erau cei de la jandarmerie care au avut loc mai mult de desfăşurare. Lucrul acesta noi nu l-am ştiut decât când am ajuns la stadion. Am vorbit cu cel de la ticketing şi a spus că l-a dat la liber, cum s-a întâmplat şi în cealaltă zonă a terenului, biletele au fost exact cum le-am dat noi.

Deci dacă îi luăm pe suporterii Rapidului de la tribuna a doua şi îi ducem către peluză şi către tribuna 1 sunt exact locurile care erau pentru ei. Există un protocol în care îi dai o lojă şi încă 25 de locuri la t0. Care aceste locuri eu cred că sunt pentru sponosori, pentru oameni de lângă echipă, pentru soţiile fotbaliştilor. Au fost suporteri acolo aduşi.” , a declarat preşedintele Unirii Slobozia, aflat într-o intervenţie telefonică la emisiunea Fotbal Show, pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele