Ultima oră
VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans! VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans!
Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo
Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului
”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului ”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului
Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet

Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet
Francesco Totti s-a implicat personal în transferul atacantului român! AS Roma, ”ofertă de 19 milioane de euro” Francesco Totti s-a implicat personal în transferul atacantului român! AS Roma, ”ofertă de 19 milioane de euro”

Prima imagine cu Adrian Mazilu în tricoul lui Brighton

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21257371/1/mazilu.jpg

Brighton a anunţat că a ajuns la un acord cu Farul Constanţa pentru transferul lui Adrian Mazilu în ianuarie 2024.

Totul va fi definitivat odată ce se va deschide fereastra de mercato din ianuarie şi va fi supus tuturor aprobărilor de reglementare, a precizat gruparea engleză.

Campioana României a postat o fotografie cu tânărul jucător în tricoul grupării din Premier League.

"Farul Constanţa şi Brighton & Hove Albion au ajuns la un acord privind transferul internaţionalului de tineret Adrian Mazilu la formaţia din Premier League. Acesta va rămâne însă la Farul până în luna decembrie!

Prin locul 6 ocupat în clasament în ultimul sezon din Premier League, Brighton reprezintă cel mai important club la care este transferat un fotbalist român în ultimii ani !

Adrian Mazilu a debutat pentru Farul Constanţa în sezonul trecut şi în cele 21 de partide disputate în campionat şi Cupa Româniri a marcat 7 goluri şi a oferit 1 pasă decisivă"
, este comunicatul celor de la Farul.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele