Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Prima lovitură a iernii dată de Dinamo! ”Clubul are un nume nou în staf”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21448843/1/fc-botosani-sc-dinamo-1948-sa-superliga-superbet-18-12-2023.jpg

În aşteptarea de jucători, Dinamo dă o primă lovitură pe partea de staff. Antrenorul Zeljko Kopic l-a adus în echipa sa pe Marijo Tot (51 de ani), care va ocupa funcţia de secund.

Tot a avut ultimele două mandate la echipe solide, fiind secund la: Al-Ittihad şi la naţionala Iranului.

Clubul are un nume nou în staff, Mario Tot va fi alături de noi. E un antrenor croat cu experienţă. Toţi din staff vor rămâne, vor continuă să lucreze aici. Tot este persoană care poate oferi un plus de calitate, energie şi de ce am nevoie în următoarele luni, a anunţat Zeljko Kopic.

Listă consistentă de plecări

Se anunţă un an tare complica la Dinamo, iar Zeljko Kopic trebuie să schimbe lotul în această iarnă şi să aducă întăriri. ”Câinii” vor face un stagiu de pregătire în Turcia.

De asemenea, lista plecărilor este una consistentă. Cei de la Fanatik scriu că în planurile antrenorului croat nu mai intră: portarul Filip Dujmovic, mijlocaşii Iulian Roşu şi Valentin Borcea, respectiv fundaşul Deniz Giafer.

La capitolul despărţiri se adaugă şi atacantul Cătălin Ţîră. Rezilierea a avut loc chiar înainte de Anul Nou.

Dinamo l-a ratat pe Jefte

Jefte Betancor a semnat un contract pe o perioadă de un an şi jumătate, valabil până în vara lui 2025, cu Panserraikos FC, locul 11 în prima ligă a Greciei.

Atacantul în vârstă de 30 de ani a ales să plece liber de contract de la CFR Cluj, deoarece era nemulţumit de timpul de joc acordat de Andrea Mandorlini şi de poziţia în teren pe care îl folosea antrenorul italian.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele