Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Prima reacţie a antrenorului lui Tottenham, cu privire la transferul lui Drăguşin. ”Oamenii din culise şi responsabilii lucrează”

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 4 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21450894/1/profimedia-0833298004.jpg

Fabrizio Romano, renumitul jurnalist italian a anunţat că Radu Drăguşin şi-a dat acordul să evolueze la Tottenham. Formaţia din Premier League vrea să plătească 25 de milioane de euro, însă Genoa cere cu 5 milioane de euro în plus.

Ange Postecoglou, antrenorul lui Spurs, a oferit prima reacţie cu privire la transferului fundaşului român.

”Este greu de spus pentru că nu mă implic în acea parte a negocierii. Aşa cum am spus înainte de fereastra de transferuri, avem nişte obiective, anumite ţinte şi lucrăm în acest sens. 

Oamenii din culise şi responsabilii lucrează în acest sens, iar rolul meu în acest sens este să răspund atunci când sunt căutat pentru îndrumarea drumului pe care trebuie să mergem”, a spus Ange Postecoglou, pentru Football London.

Două goluri şi o pasă de gol a reuşit Radu Drăguşin în Serie A, în 18 apariţii din 18 posibile, în care a fost integralist.

Cota sa de piaţă, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a ajuns la impresionanta sumă de 20 de milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele