Ultima oră
VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună
Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei
”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon ”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria

Ragnhild Mowinckel a câştigat coborârea de la Cortina d'Ampezzo

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21473990/1/mow.jpg

Ragnhild Mowinckel a câştigat coborârea de la Cortina d'Ampezzo (Italia). Este a patra sa victorie în Cupa Mondială de Schi Alpin.

Norvegianca a fost mai rapidă cu 0.35 secunde decât americanca Jacqueline Wiles, care a produs surpriza zilei şi a ocupat a doua treaptă a podiumului. Al treilea timp a fost al Sofiei Goggia, una din marile favorite pe pârtia de casă.

Mikaela Shiffrin s-a accidentat serios vineri

Mikaela Shiffrin a anunţat, vineri seară, în social media, că este recunoscătoare că nu a suferit o accidentare gravă la Cortina d'Ampezzo, ea menţionând că totuşi o doare destul de tare în acest moment.

“Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin şi urările de bine. În acest moment, iau lucrurile pas cu pas şi voi împărtăşi mai multe informaţii sau actualizări pe măsură ce voi afla mai multe. Foarte recunoscătoare că nu este mai rău, dar mă doare destul de tare în acest moment. Nu voi schia restul acestui weekend şi nu voi schia în Kronplatz. Ce va fi dincolo de asta este destul de greu de spus acum.

Am nevoie de puţin timp pentru a procesa cu echipa mea şi a vedea cum se simte totul în zilele următoare! Vă mulţumesc tuturor”, a notat Shiffrin pe Facebook.

Liderul Cupei Mondiale, Mikaela Shiffrin, a căzut în timpul coborârii de la Cortina d'Ampezzo, vineri. Americanca s-a accidentat la piciorul stâng şi a fost preluată de un elicopter.

Shiffrin a căzut după aproximativ douăzeci de secunde de cursă, într-o curbă la stânga. Shiffrin a ajuns în plase şi a reuşit să se ridice după câteva minute, înconjurată de echipa de salvare, însă ea a evitat să se sprijine pe piciorul stâng. Sportiva a fost apoi transportată cu elicopterul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele