Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Rapid, all in pentru a câştiga titlul. Ofertă de 400.000 de euro pentru un mijlocaş cu prezenţe în naţionala de tineret

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 29 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21445810/1/rap.png

Rapid vrea să iasă din seria nefastă în această iarnă, iar conducerea pregăteşte transferuri importante. Pe listă este şi un mijlocaş defensiv cu CV foarte interesant.

Alesul este Hrvoje Babec (24 de ani), ce joacă în prezent la FC Riga, în Letonia.

Cei de la ProSport scriu că giuleştenii au făcut o ofertă de 400.000 de euro pentru fotbalist, însă letonii vor mult mai mult decât ce au dat Dan Şucu şi Victor Angelescu. Balticii solicită 1 milion de euro.

Mijlocaşul are 4 selecţii în naţionala U21 a Croaţiei, iar pe lângă Riga, în carieră a mai trecut pe la: NK Vihor, NK Gorica.

Rapid a renunţat la unul dintre jucătorii aduşi în vară pentru titlu!

 

Rapid a anunţat, vineri, că Borja Valle nu mai este jucătorul echipei bucureştene.

Spaniolul în vârstă de 31 de ani a renunţat la angajamentul său cu formaţia de sub Podul Grant din cauza unor probleme personale.

Un gol şi 3 pase de gol a reuşit Borja Valle pentru Rapid în 16 meciuri din Superligă. Valle a mai îmbrăcat tricoul alb-vişiniu şi în alte 3 dueluri din Cupă, fără să fie decisiv.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului central, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele