Ultima oră
Primul 11 pregătit de Elias Charalambous pentru meciul de la Salonic Primul 11 pregătit de Elias Charalambous pentru meciul de la Salonic
Luca Preda va evolua la Turneul Campionilor pentru juniori de la Chengdu Luca Preda va evolua la Turneul Campionilor pentru juniori de la Chengdu
Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep
Simona Halep, spulberată la Hong Kong Simona Halep, spulberată la Hong Kong
Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!

Rapid vrea un mijlocaş cu prezenţe în naţionala de tineret

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 19 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21430209/1/babec.jpg

Rapid vrea să iasă din seria nefastă în această iarnă, iar conducerea pregăteşte transferuri importante. Pe listă este şi un mijlocaş defensiv cu CV foarte interesant.

Cei de la iAMsport scriu că alesul este Hrvoje Babec (24 de ani), ce joacă în prezent la FC Riga, în Letonia.

Mijlocaşul are 4 selecţii în naţionala U21 a Croaţiei, iar pe lângă Riga, în carieră a mai trecut pe la: NK Vihor, NK Gorica.

Bergodi a fost băgat în şedinţă de Şucu, iar soarta antrenorului de la Rapid a fost decisă: ”Conducătorii nu ştiu să aprecieze munca antrenorilor!”

 

Rapid nu a mai câştigat de cinci etape în Superliga şi pare să treacă prin cea mai salbă perioadă din acest sezon.

După ultimele rezultate de la Rapid, fanii au fost nemulţumiţi, iar Bergodi a purtat o discuţie cu patronul Dan Şucu. 

Antrenorul italian susţine că omul de afaceri i-a dat încredere, iar fostul tehnician de la Sepsi crede că trebuie să rămână în Giuleşti, pentru a redresa echipa. 

”Conducătorii nu ştiu să aprecieze munca antrenorilor!”

”E normal să există această presiune. Ar fi bine să reuşim să câştigăm cu Farul, aşa ca de sfârşitul anului. Şi pentru mine a fost o perioadă grea. Am avut o întâlnire cu domnul Şucu. Am vorbit cu el personal, zilele trecute. El mi-a dat încredere şi eu cred că ar trebui să rămân, ca să redresez echipa.

E multă nerăbdare aici (n.r. în România), conducătorii nu ştiu să aprecieze munca antrenorilor şi sunt schimbaţi prea uşor”, a spus Bergodi, pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele