Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Răzvan Lucescu ţinteşte transferul unui internaţional marocan

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21685615/1/profimedia-0801917856.jpg

Împrumutat la Lorient în a doua jumătate a sezonului, mijlocaşul marocan Imran Louza (25 de ani, contract cu Watford până în 2028) este dorit de Trabzonspor (Turcia) şi PAOK Salonic (Grecia), ultima fiind echipă antrenată de Răzvan Lucescu.

Ambele cluburi au oferit un împrumut cu opţiune de cumpărare, dar jucătorul nu este încântat şi ar prefera să rămână în Franţa.

În cazul în care negocierile pentru o mutare în Ligue 1 eşuează, La Liga este un alt campionat care îl atrage pe Imran Louza.

Mallorca şi Espanyol Barcelona au dat semne de interes în ultimele săptămâni.

 

mail-share icon Email
viewscnt