Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Record personal pentru Costel Căşuneanu la etapa de coastă de la Reşiţa

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 9 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21661498/1/casuneanu.jpg

Costel Căşuneanu a reuşit să stabilească un nou personal pe traseul de viteză în coastă de la Reşiţa, doborându-l pe cel anterior cu 5 secunde, şi şi-a consolidat poziţia secundă în clasamentul de Masters la mijlocul sezonului.

După ce anul trecut a terminat pe 3 la general sezonul pilotând un monopost Wolf, Căşuneanu a decis să se întoarcă la turisme, iar de anul acesta concurează pe o Skoda Fabia RS. Pilotul originar din Bacău a făcut o cursă excelentă şi la Reşiţa, după ce pe Transalpina a fost la o secundă de victorie.

După ce în 2021 bifase cel mai bun timp al său pe trasul din Valea Domanului, un 2:20,897 la finalul celor 4,5 kilometri, Căşuneanu a intrat în lupta cu fiecare zecime pentru prima poziţie, acolo unde nu mai puţin de 6 piloţi au fost într-un interval de maxim 3 secunde în fiecare manşă.

În manşele de concurs acesta a coborât cronometrul la un incredibil 2:14,547, mai bun decât recordul all time de la turisme, care data din 2020, însă a fost doar al patrulea la final, noul timp de referinţă pentru Reşiţa fiind de 2:12,305.

Cu acest rezultat, Căşuneanu şi-a consolidat a doua poziţie în clasamentul Categoriei I, cu un total de 42 de puncte, fiind depăşit doar de Alexandru Piţigoi (75p), în timp ce pe trei se află Radu Benea, cu 36 de puncte. Următoarea etapă pentru pilotul de la Impuls Leasing Team va fi pe 20-21 iulie la Sinaia.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele