Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Retragere surprinzătoare din Liga 3. ”Cum rămâne cu salariile noastre?”

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21668144/1/simian.png

Viitorul Şimian nu va mai continua în Liga 3, după trei sezoane petrecute în acest eşalon.

Antrenorul şi o parte din jucători au părăsit de câteva zile formaţia din Mehedinţi, iar reunirea lotului a fost anulată, cei rămaşi fiind anunţaţi că echipa se retrage din campionat.

”Am bănuit de câteva zile că echipa se va desfiinţa, fiindcă nimeni nu ne spunea nimic după plecarea surprinzătoare a domnului antrenor Stoica, iar în aceasta dimineaţă preşedintele George Sărăcin ne-a trimis mesaj pe grupul nostru de WhatsApp că Viitorul Şimian s-a desfiinţat şi ne-a urat succes în continuare! Asta în contextul în care vinerea trecută ne spusese că ne va plăti salariile, fiindcă Romgaz va vira banii în contul clubului! Cei care întrebau de salarii erau excluşi din grup! Azi ne-a dat mesaj că echipa se desfiinţează!

Cum rămâne cu salariile noastre? Nu am mai luat banii de trei luni. Dacă tot voiau să desfiinţeze echipa, măcar să ne fi spus de când s-a încheiat campionatul, ca să avem şi noi timp să ne găsim alte echipe”, a spus un jucător de la Şimian, pentru Liga2.ro.

Stagiunea trecută, Viitorul Şimian s-a clasat pe locul 5 în Seria 7. În urma deciziei, judeţul Mehedinţi nu mai are reprezentare în primele 3 eşaloane fotbalistice.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele