Ultima oră
Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!” Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!”
Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!” Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!”
Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă” Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”
Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump
Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment” Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”
Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV

Rigobert Song nu mai este selecţionerul Camerunului

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21507991/2/song-bun.jpg

Samuel Eto'o a anunţat, miercuri, că Rigobert Song nu mai este selecţionerul Camerunului, echipă care a fost eliminată în optimi de la Cupa Africii pe Naţiuni 2024.

Samuel Eto'o a făcut anunţul miercuri, la France 24. Preşedintele Fecafoot i-a adus un omagiu fostului său coechipier din echipa naţională înainte de a anunţa că contractul său - care a expirat la 28 februarie - nu va fi prelungit.

"El a adus multe la această echipă, dar legile fotbalului sunt ceea ce sunt. Nu ne-am îndeplinit obiectivele, iar eu şi comitetul executiv nu intenţionăm să-i reînnoim contractul", a explicat fostul jucător al Barcelonei.

În doi ani, cu Song selecţioner echipa a câştigat doar şase din cele 23 de meciuri pe care le-a disputat, pierzând 9 şi terminând la egalitate 8.

"Acum trebuie să ne gândim la viitor", a conchis Eto'o.

 

mail-share icon Email
viewscnt