Ultima oră
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”

Risto Radunovic îşi negociază plecarea de la FCSB! Fundaşul muntenegrean are ofertă de la altă echipă

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21674717/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-14-04-2024-1.jpg

Risto Radunovic (32 de ani) are viitorul în aer la FCSB, chiar dacă a fost un om de bază în sezonul trecut în care echipa bucureşteană a cucerit titlul în Superliga.

Muntenegreanul ar putea să o părăsească pe FCSB în acestă iarnă, mai exact în prima lună din 2025, după ce îi expiră pe 31 decembrie actualul contract.

Cei de la Fanatik scriu că Radunovic a primit o ofertă concretă din Arabia Saudită şi e în negocieri cu FCSB pentru a pleca!

Întrebat despre situaţia sa în momentul de faţă, după meciul cu ”U” Cluj din prima etapă, încheiat cu 1-1, jucătorul a evitat să dea un răspuns clar.


”U Cluj n-a avut foarte multe ocazii, n-a avut iniţiativa, n-a ajuns de prea multe ori în jumătatea noastră. Trebuie să învăţăm din egalul ăsta. Tot timpul următorul meci e cel mai important, o să fim concentraţi la fiecare meci.

Am contract şase luni, până în decembrie, vedem, n-am negociat cu nimeni nimic. Nu vreau să comentez, asta e durata contractului", a declarat Risto Radunovic.

Radunovic, jucător de bază pentru FCSB

Fundaşul lateral de 32 de ani a jucat în 39 de meciuri sezonul trecut în tricoul FCSB-ului, reuşind să ofere 3 pase de gol şi să înscrie o dată. 1,3 milioane de euro este cota muntenegreanului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Radunovic a venit la echipa bucureşteană în vara lui 2021, în schimbul a 400.000 de euro, de la Astra Giurgiu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele