Ultima oră
Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote
OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro

Romeo Beckham şi modelul Mia Regan s-au despărţit după cinci ani de relaţie

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21505055/1/beck.jpg

Fotbalistul Romeo Beckham a anunţat că s-a despărţit de iubita lui, Mia Regan, după cinci ani de relaţie.

Fiul în vârstă de 21 de ani al fostului căpitan al echipei de fotbal a Angliei, David Beckham, şi al creatoarei de modă Victoria Beckham, avea o relaţie cu modelul Mia Regan din 2019.

După ce au existat speculaţii pe internet, Romeo a confirmat că au luat-o pe drumuri separate într-o postare pe Instagram Stories.

Alături de o fotografie în care cei doi se strâmbă unul la celălalt, el a scris: "Mooch şi cu mine ne-am despărţit după 5 ani de dragoste.

"Încă ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi păstrăm o prietenie puternică şi o vom păstra mereu".



 

 

mail-share icon Email
viewscnt