Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Sergio Conceicao pleacă de la FC Porto

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 4 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21617419/1/conceicao.jpg

FC Porto a confirmat, marţi, plecarea antrenorului portughez Sérgio Conceiçao, fostul internaţional portughez în vârstă de 49 de ani, care se afla la cârma formaţiei din nordul Portugaliei din 2017.

Antrenorul îşi prelungise recent contractul, dar alegerea unui nou preşedinte, fostul antrenor André Villas-Boas, a precipitat plecarea.

Potrivit presei, Conceiçao ar putea ajunge la Olympique de Marseille şi ar putea fi înlocuit la Porto de secundul său Victor Bruno.

Cu dragonii, Conceiçao a adunat 11 trofee, printre care Cupa Portugaliei, câştigată cu 2-1 în faţa lui Sporting pe 26 mai, şi trei titluri de campion naţional (2018, 2020 şi 2022).

Cu toate acestea, FC Porto a terminat pe locul 3 în campionat în acest sezon, la 18 puncte în spatele campioanei Sporting.

Ca jucător, Conceiçao a evoluat pentru Porto şi timp de mai multe sezoane în Italia (Lazio Roma, Parma şi Inter Milano). El şi-a încheiat cariera la PAOK Salonic în 2009, înainte de a deveni antrenor în anul următor.

 

mail-share icon Email
viewscnt