Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

Simen Hegstad Krueger, al doilea titlu mondial la Planica. Norvegianul, imbatabil la stilul liber

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21037592/1/profimedia-0759512871.jpg

Simen Hegstad Krueger este campion mondial al probei de 15 kilometri, în stilul liber, la Campionatul Mondial de Schi Fond, ce are loc în localitatea slovenă Planica.

Norvegianul şi-a întrecut conaţionalii, care au completat podiumul, aspect deloc surprinzător. Harald Amundsen a venit pe locul al doilea, la un ecart de 5 secunde, în timp ce podiumul a fost completat de Hans Holund.

România a fost reprezentată de doi sportivi. Paul Pepene a fost pe 39, iar Raul Popa a încheiat pe 52.

Simen Krueger, campion mondial şi la schiatlon. Podiumul a fost 100% norvegian

Simen Hegstad Krueger a câştigat medalia de aur la schiatlon, pe distanţa de 30 de kilometri în stilul clasic, din cadrul mondialelor de schi fond de la Planica (Slovenia). Podiumul a fost o afacere norvegiană.

Krueger a gestionat excelent din punct de vedere tactic finalul de cursă şi a rezistat atacurilor liderului Cupei Mondiale şi totodată celui care a devenit medaliat cu aur la sprint, Johannes Klaebo. Podiumul a fost completat de Sjur Roethe.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele