Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"

Simona Halep joacă luni în primul tur la US Open

Tenis Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20836960/1/twitter-wimbledon.jpg

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie 7, o va întâlni, luni, în primul tur la US Open pe sportiva ucraineană Daria Snigur, numărul 125 mondial, potrivit programului anunţat de organizatori.

Meciul va fi al doilea de pe terenul Louis Armstrong, după confruntarea de simplu masculin Francisco Cerundolo – Andy Murray, programată la ora 18:00.

În programul de luni figurează şi Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian.

Meciul Gabriela Ruse (102 WTA) – Daria Saville (Australia, 73 WTA) va fi al treilea de pe terenul 6, după o partidă de simplu masculin şi una de simplu feminin.

Confruntarea Jaqueline Cristian (76 WTA) - Anett Kontaveit (Estonia, 2 WTA) cap de serie nr 2, va fi a patra de pe terenul 17 şi nu va începe înainte de ora 01:00 noaptea.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele