Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

"Tricolorii" au băgat frica în slovaci! Ce a declarat Tomas Suslov

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21636603/1/profimedia-0882622441.jpg

Naţionala României a călcat în picioare selecţionata Ucrainei, în primul meci din Germania. "Tricolorii" nu au avut milă de reprezentativa statului vecin şi au câştigat fără drept de apel duelul, scor 3-0.

Rezultatul a propulsat naţionala noastră în fruntea grupei, înaintea meciurilor cu Belgia şi Slovacia. Sâmbătă, România va întâlni Belgia, iar vineri va avea loc partida dintre Ucraina şi Slovacia.

Tomas Suslov a văzut meciul dintre România şi Ucraina. Jucătorul slovac legitimat la Hellas Verona a vorbit despre victoria selecţionatei condusă de Edi Iordănescu şi a punctat faptul că România a devenit o forţă.

”Ucrainenii au pierdut la start (n.r. – cu România) şi vor fi cu siguranţă aprinşi, dornici să ne bată. Nu va fi un joc mai uşor decât cel cu Belgia. Dacă vrem să ne impunem, va trebui cel puţin să repetăm ce am reuşit în prima partidă.

Nu mă aşteptam ca România – Ucraina să se încheie cu un asemenea scor, 3-0. Românii sunt un adversar de mare calitate. Au demonstrat că sunt o forţă, aşa vor să fie recunoscuţi, un adversar de mare calitate. Oricum, această grupă e foarte confuză”, a declarat Tomas Suslov.

Slovacia a câştigat primul meci, cel împotriva Belgiei şi va întâlni Ucraina, vineri, de la ora 16:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele