Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Un poliţist a fost grav rănit în timpul ciocnirilor cu huliganii de la derbyul Olympiakos Pireu - Panathinaikos

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21415623/1/volei-2.jpg

Un poliţist a fost grav rănit joi seară la Atena, în timpul unor confruntări cu huligani pe marginea derbiului Olympiakos Pireu-Panathinaikos, care a trebuit să fie oprit definitiv, în sferturile de finală ale Cupei Ligii la volei, a anunţat vineri poliţia, potrivit AFP.

"Huliganii au ieşit din stadion şi au acţionat într-un mod ameninţător împotriva poliţiei, aruncând cu obiecte, pietre şi fumigene şi rănind grav un poliţist", care a trebuit să fie spitalizat, a precizat poliţia într-un comunicat.

Incidentele au avut loc în exteriorul stadionului Melina Merkouri din Rentis, la periferia Atenei. Potrivit aceleiaşi surse, peste 400 de persoane au fost ridicate de poliţie, care a deschis o anchetă pentru identificarea autorului atacului asupra poliţistului aflat în spital.

Gazele lacrimogene folosite de poliţie s-au răspândit în toată arena, forţându-i pe sportivi să se întoarcă în vestiare. Meciul dintre cele două rivale istorice de la Atena a fost în cele din urmă amânat pentru o dată ulterioară.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele