Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Universitatea Craiova i-a declarat război lui Laurenţiu Reghecampf! Clubul din Bănie va depune plângere la FIFA

CS Universitatea Craiova Publicat de Vlad Militaru pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21480351/1/universitatea-craiova-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-16-09-2023.jpg

Laurenţiu Reghecampf (48 de ani) a avut două mandate pe banca Universităţii Craiova. Ultimul a fost încheiat la finalul lunii septembrie, când tehnicianul român a semnat cu Al-Tai.

Reghecampf nu şi-a plătit clauza de reziliere

Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Universitatea Craiova la doar trei luni de la revenire şi a promis că va plăti clauza de reziliere în valoare de 300.000 de euro. La cinci luni distanţă de la acestă promisiune, Universitatea Craiova nu a primit niciun ban din suma datorată.

În primă fază, clubul a depus reclamaţii la instituţiile sportive din România. Potrivit Iamsport, oltenii au a trimis o adresă către Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită, în care solicită executarea silită a lui Laurenţiu Reghecampf, în contul datoriei pe care o are către Craiova.

În cazul în care federaţia nu va da curs acestei solicitări, oficialii Universităţii Craiova vor trimite o plângere către FIFA.

Laurenţiu Rechecampf a mai antrenat echipe precum FC Snagov, Gloria Bistriţa, Concordia Chiajna, FCSB, Al-Hilal, Litex Lovech, Al-Wahda, Al-Wasl, Al-Ahli şi Neftchi Baku.

mail-share icon Email
viewscnt