Ultima oră
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence
Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat” Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat”

Următoarea lovitură dată de Gică Hagi? Ionuţ Cojocaru este pe lista a două echipe din Anglia

Farul Constanta Publicat de Tudor Moisa pe 15 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21592995/1/farul-constanta-fcsb-play-off-superliga-superbet-31-03-2024-1.jpg

După ce a vândut pe sume importante mai mulţi jucători formaţi la academie, Gică Hagi se pregăteşte să dea o nouă lovitură.

Ionut Cojocaru a avut un sezon foarte bun la Farul, marcând 4 goluri în 9 meciuri în Superligă.

Fotbalistul fostei campioane este cotat la doar 100.000 de euro pe Transfermarkt, dar două echipe din Anglia au pus ochii pe tânărul jucător.

Milwall şi Hull City, două formaţii din Championship, îl au în vizor pe Cojocaru, conform Prosport. De asemenea, Akademia Puşkaş şi l-ar dori şi ea pe Cojocaru.

Farul a ratat şi ultima şansă de a prinde cupele europene, în sezonul viitor. Remiza cu Universitatea Craiova, scor 3-3, i-a fost fatală lui Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele