Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

USADA şi UFC se despart pe fondul unei dispute legate de McGregor

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 12 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21345515/1/mcg.jpg

Sportivii UFC nu vor mai fi supervizaţi de Agenţia Americană Anti-Doping (USADA), iar părţile vor pune capăt parteneriatului lor de opt ani, pe fondul unei dispute legate de testarea antidoping a fostului campion UFC Conor McGregor, relatează Reuters

McGregor doreşte să revină în octogon pentru prima dată de când a suferit o accidentare la picior în iulie 2021, dar regulile USADA îi cer să fie în lotul de testare timp de şase luni şi să dea două teste negative înainte de a putea concura.

"Relaţia dintre USADA şi UFC a devenit nesustenabilă, având în vedere declaraţiile făcute de liderii UFC şi de alte persoane care au pus la îndoială poziţia de principiu a USADA conform căreia lui McGregor nu i se permite să lupte fără a fi în baza de testare timp de cel puţin şase luni", a declarat directorul general al USADA, Travis Tygart, într-un comunicat.

USADA a precizat că reuniunile privind reînnoirea contractului au eşuat luni, când, după o întâlnire productivă în luna mai, UFC a avut o "răsturnare bruscă de situaţie" şi a informat agenţia că merge în altă direcţie.

"Suntem dezamăgiţi pentru sportivii UFC, care sunt contractori independenţi care se bazează pe programul nostru global independent, la standarde de aur, pentru a-şi proteja drepturile la un octogon curat, sigur şi corect", a declarat Tygart.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele