Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21594571/1/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024-2.jpg

Corvinul Hunedoara a câştigat miercuri seara, la Sibiu, Cupa României, învingând la lovituri de departajare, scor 3-2, formaţia Oţelul Galaţi.

După 90 de minute scorul a fost egal, 2-2, iar în cele două reprize de prelungiri nu s-a mai marcat.

Artizantul acestui succes de răsunet este Florin Maxim. Antrenorul a anunţat cum se va celebra cea mai mare performanţă din istoria Corvinului.

"Mâine va fi o petrecere cu familiile, cu jucătorii, cu cei din club. Sâmbătă va avea loc un eveniment important pentru judeţ, e un eveniment la castel, ducem cupa la castel, cum a fost şi mesajul. Sunt aceste zile în care ne liniştim, ne bucurăm şi avem tot dreptul.

 Aseară, când am ajuns la Hunedoara, pe la 3:30, am petrecut cu suporterii în piaţă şi până am ajuns acasă ne-am uitat la meci în reluare, apoi am adormit la 06:00, ne-am trezit la 08:30, nu prea m-am odihnit. Au fost şi trăim nişte clipe... Am crezut în acest obiectiv, se întâmplă aceste lucruri şi faptul că realizăm... E clar că am atins un obiectiv important în fotbalul românesc.

Nu există termen de comparaţie între mine şi Mircea Lucescu, nu-mi imaginez să mă compar cu domnul Lucescu. Faptul că n-a câştigat Cupa României mă face pe mine să reuşesc acest lucru cu Corvinul, e doar ceva important care va rămâne în istoria acestui club, toţi vor rămâne în istorie şi nu face acest lucru decât să ne mulţumească”
, a spus antrenorul hunedorenilor, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele