Ultima oră
Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical
Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani” Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani”
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-1, în direct la Prima Sport 1. Tachtsidis egalează! VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-1, în direct la Prima Sport 1. Tachtsidis egalează!
Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”

Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”
Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes
Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open

Victorie mare pentru Răzvan Lucescu în Grecia. PAOK a revenit după ce a fost condusă

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21546867/1/paok-lamia.jpg

PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Lamia, în etapa a treia din play-off-ul Super Ligii din Grecia.

Oaspeţii de la Lamia au deschis scorul în minutul 7, prin Ruben Martinez, iar elevii lui Răzvan Lucescu au reuşit să egaleze abia în minutul 45+1, prin Michailidis. După pauză, tehnicianul român a fost inspirat şi, la scorul de 1-1, în minutul 65, l-a aruncat în luptă pe Stefan Schwab. Şi internaţionalul austriac a schimbat soarta partidei. A marcat golul prin care gazdele au preluat conducerea, în minutul 70, iar în minutul 88 a transformat un penalti şi a stabilit scorul final 3-1 pentru PAOK.

În clasament, PAOK este pe primul loc, cu 60 de puncte, la un punct distanţă de ocupanta locului secund, AEK Atena, şi la trei de Olympiacos Pireu – formaţia care încheie podiumul în Grecia. Lamia este pe locul 6, cu 34 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt