Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

VIDEO | Celta – Valencia 3-1. Formaţia din Vigo a sărbătorit cu victorie 101 de ani de activitate

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21710934/1/profimedia-0899376257.jpg

Celta Vigo a învins vineri seară, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Valencia, în primul meci al etapei a doua din La Liga.

Valencia a fost echipa care a deschis scorul pe Estadio Abanca-Balaidos, prin Diego Lopez, în minutul 14. Oscar Mingueza a egalat în minutul 23, iar Iago Aspas a adus gazdele la conducere în minutul 28.

Tot Iago Aspas a executat un penalti în minutul 45+5, dar portarul Valenciei, Mamardashvili, a apărat. Fran Beltran a pus pe tabelă o diferenţă de două goluri în favoarea gazdelor, în minutul 60, stabilind scorul final, Celta Vigo – Valencia 3-1.

Celta are două victorii şi a făcut şase puncte, trecând deocamdată pe primul loc al clasamentului, în timp ce Valencia a bifat a doua înfrângere în două etape.

 

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele