Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO | Cristi Săpunaru nu s-a ferit de cuvinte. ”El ia decizii, el răspunde”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 30 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21685814/1/petrolul-ploiesti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-29-07-2024-2.jpg

Petrolul Ploieşti s-a impus surprinzător pe teren propriu, cu scorul de 1-0, contra celor de la Rapid, într-un meci contând pentru etapa a treia a Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Berisha, în minutul 31.

Veteranul Cristi Săpunaru (40 de ani) a fost introdus în repriza a doua. Pentru fundaş au fost primele minute în acest sezon din Superliga.

Săpunaru a dezvăluit ce a discutat cu Neil Lenon, antrenorul care l-a trecut pe bancă.

”Nu cred că meritam să pierdem în seara asta, am avut ocazii imense. Au avut o singură ocazie la poarta noastră şi au înscris.

Pentru ce ne propunem, e foarte puţin. Când pierzi un derby cu Petrolul eu urât pentru noi, dar nu avem ce se facem. Derby-urile se câştigă cu inima.

Nu am ce să discut, sunt jucătorul Rapidului, mă pregătesc. Dacă e nevoie de mine, intru, dacă nu stau pe bancă. Asta e, nu simt nimic. Mă împac cu statutul. Dacă e nevoie de mine. Mi-a explicat că atunci când o să fie nevoie de mine, o să fiu introdus. El ia decizii, el răspunde. Eu nu pot să fac decât să mă antrenez”
, a spus Săpunaru.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele