Ultima oră
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”
VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene
CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat
VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start
LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat
MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Dinamo - Gloria Buzău 4-1. ”Câinii” sunt dezlănţuiţi în startul de sezon

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21687842/2/dinamo-bucuresti-gloria-buzau-superliga-superbet-2-08-2024.jpg

Dinamo Bucureşti s-a impus clar pe teren propriu, 4-1, cu Gloria Buzău, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

Dinamoviştii au profitat de prima ocazie avută pentru a deschide scorul. Dennis Politic a marcat în minutul 10 şi a adus în avantaj gazdele. Elevii lui Kopic au marcat, din nou, în minutul 27, prin Raul Opruţ. Buzoienii au pus rar în pericol poarta lui Golubovic şi la pauză Dinamo a intrat cu avantaj de două goluri, 2-0.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 54, când Kennedy Boateng a trimis în propria plasă o centrare în careu a lui Cristian Dumitru. Dinamo a rezolvat însă meciul în minutele 80 şi 84, prin golurile marcate de Selmani şi Politic, iar alb-roşii s-au impus cu 4-1, urcând pe locul 2 în Superligă, cu 7 puncte.

VIDEO | Dinamo - Gloria Buzău 4-1 (Politic 10, 84 Opruţ 27, Selamni 79 / Boateng 53-autogol), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Dinamo: Golubovic - Sivis, Boateng, Homawoo, Opruţ - Milanov, Gnahore, Cîrjan - Abdallah, Selmani, Politic
  • Gloria: Greab - Scheda, Turda, Dobrosavlevici, Sălceanu - Canadija, Prejmereanu, Ahkmatov - Işfan, R. Matos, Tescan

Minutul 90+4: Final de meci! Se termină 4-1.

Minutul 87: Gazdele mai irosesc o ocazie mare în finalul meciului.

Minutul 84: GOL Dinamo! Politic iese la rampă şi marchează din careu.

Minutul 79: GOL Dinamo! Greab nu poate respinge bine o minge din corner. Acţiunea rămâne în careu, iar Selmani reia din câţiva metri.

Minutul 60: Greab iese aiurea pe o centrare, dar Selmani nu poate profita.

Minutul 53: GOL Gloria Buzău! Boateng încearcă să respingă o minge din flac, dar se încurcă în execuţie şi marchează în proprie poartă.

Minutul 45+2: Pauză! Dinamo conduce cu 2-0.

Minutul 27: GOL Dinamo! Abdallah centrează din flanc, mingea trece prin faţa mai multor jucător şi ajunge la Opruţ, care reia din prima.

Minutul 10: GOL Dinamo! Politic profită de o respingere, apoi pătrunde în careu şi reia perfect.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------

Dinamo are un început de sezon promiţător, după ce în ediţia precedentă s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu Csikszereda. „Câinii” au obţinut în primeele 3 etape o victorie, un egal şi o înfrângere.

De cealaltă parte, nou promovata Gloria Buzău are un bilanţ identic cu al dinamoviştilor, victorie, un egal şi o înfrângere.

Ultima întâlnire dintre cele două combatante a avut în 2023, pe vremea când ambele echipe evoluau în Liga 2. Duelul de atunci s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele