Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

VIDEO EXCLUSIV | Becali surprinde! Consideră că CFR are tot dreptul să joace pe terenul marii rivale!

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 7 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21278011/1/gigi-becali-2023-1.jpg

Gigi Becali a intervenit, luni seara, în cadrul emisiunii Fotbal Show, transmisă în direct pe Prima Sport 1.

Patronul FCSB vorbit, în contextul în care FCSB a jucat în Ghencea, despre posibilitatea ca CFR să joace pe Cluj Arena în viitor. De altfel, Becali a vorbit şi despre anumite fapte etnice şi anume de cum e văzută CFR în Cluj de fanii Universităţii. El şi-a exprimat punctul de vedere în această problemă.

"Eu doar ştiu că ar trebui, dacă fac cerere, să le dea voie.

Acolo e altceva. Acolo e o chestiune politică şi etnică. Clujul e un lucru mai sensibil. E ceva mai sensibil acolo.

Pentru că, acolo, U Cluj, cum ar veni, este considerată echipa românilor, CFR este considerată echipa ungurilor. Eu zic că CFR nu mai e echipa ungurilor, e echipă românească!

Ce patron, aia e echipa. Nelu Varga e român, echipă românească! Eu care spuneam că e echipă ungurească, acum zic că e echipă românească.

Mai ales, că a venit Dioszegi. OSK e echipă ungurească. Nu aveau nevoie ungurii de două echipe ungureşti în România." a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt