Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău îşi doreşte să revină în antrenorat. ”Iau în calcul să mă întorc”

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 oct 2022
mail-share icon Email

Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) a dezvăluit că îşi doreşte să revină în meseria de antrenor, dar nu s-a hotărât încă unde se va duce.

Specialistul Prima Sport a vorbit în exclusivitate la Fotbal Show despre posibilitatea de a antrena din nou şi pare optimist cu privirea la alegere sa.

”Mă gândesc (n.r. despre revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău în antrenorat), dar deocamdată sunt atent. Iau în calcul să mă întorc, dar să vedem unde, cum va fi. Mie mi-ar plăcea să mă reîntorc”, a dezvăluit Ioan Ovidiu Sabău, în exclusivitate în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 2.

”Moţul” a fost întrebat despre decizia sa, în condiţiile în care declarase cu ceva timp în urmă, că nu ar vrea să se mai întoarcă în meseria de antrenor.

”Mă gândeam că fac un pas înapoi, dar parcă această perioadă m-a făcut să analizez situaţia şi să iau în calcul varianta asta şi să reintru în circuit. Sunt mai multe lucruri când faci un asemenea pas, pentru mine important, pentru că în primul rând vreau să reuşesc, să creez acea atmosferă şi acele condiţii de care ai nevoie ca să faci performanţă. Îmi doresc şi stabilitate şi continuitate, să nu fie ceva care se începe, iar apoi se supără cineva şi gata s-a terminat”, a mai spus Ovidiu Sabău.

  • Fostul mare jucător le-a mai antrenat pe ”U” Cluj, Gaz Metan, Gloria Bistriţa, Poli Timişoara, Rapid Bucureşti şi ASA Tg. Mureş de-a lungul carierei sale.
mail-share icon Email
viewscnt