Ultima oră
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor
Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV

VIDEO EXCLUSIV | Narcisa Lecuşanu înainte de meciul României cu Olanda. ”Astă-seară va fi un meci greu”

Handbal Publicat de Ovidiu Neacşu pe 5 nov 2022
mail-share icon Email

România începe aventura la Campionatul European de handbal feminin contra Olandei, una din marile favorite la trofeu. Partida se joacă la Skopje şi va fi în direct pe Prima Sport 2, de la ora 21:30.

Ultimul duel direct dintre cele două naţionale a avut loc la Campionatul Mondial din 2021, când batavele s-au impus la limită, scor 31-30.

În cadrul unei intervenţii la Prima Sport 1, fosta mare handbalistă, Narcisa Lecuşanu, a vorbit despre şansele României la Campionatul European.

”Da, Olanda, o urmărescu cu mare interes pentru că îmi place progresul ei, îmi place progresul ei de jos în sus. Chiar mă uitam în lista de jucătoare de pe foaia de joc. Astăzi am văzut-o pe Molenaar. Nu ştiu dacă va juca dar pe această fată am văzut-o şi la junioare în Macedonia şi la Campionatul Mondial de Tineret din Slovenia din vara aceasta.

Faptul că aduc jucătoare tinere, că au încredere să îşi promoveze tineretul şi nu îşi plâng veteranele care au născut şi normal că au acceptat pentru că sunt femei, asta face parte din viaţă. Au găsit soluţii, văd că la ultimul turneu de pregătire, înaintea acestui European au făcut jocuri extraordinar de bune. Au terminat cu victorii împotriva unor ţări pretendente la titlu. Va fi interesant din punctul meu de vedere.

Mă uitam, nu mai există echipă slabă, nici din alte continente şi nici la Campionatul European. Mă uitam la toate grupele, toată lumea vrea să câştige, am văzut aseară Norvegia-Croaţia, extraordinar meci. Sunt meciuri care te încântă, îţi place să le priveşti.

 De remarcat Slovenia. A făcut un joc extraordinar de bun, a fost complet. O plăcere să te uiţi. Cred că la Naţionala României, astă-seară va fi un meci greu. Sunt româncă, ţin cu ale noastre. Ce am văzut la ultimele jocuri mi-a plăcut. Au fost şi plusuri, au fost şi minusuri, dar minusurile fac parte din joc. Tind să spun că Olanda e puţin mai completă. Mă raportez la ce am văzut la perioada de pregătire înainte de acest European. Cred că are un plus Olanda.”, a declarat Narcisa Lecuşanu, în emisiunea Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele