Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

VIDEO EXCLUSIV | Vasile Miriuţă a vorbit despre cum se implica Paszkany la echipă: "Îmi asum ceea ce spun!"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21282176/2/68502-paszzkany.jpg

Vasile Miriuţă, invitat la emisiunea Fotbal Show, a vorbit despre subiectul implicării patronilor la echipe. Acesta a spus că peste tot se întâmpla asta.

De asemenea, Miriuţă a povestit şi despre cum era relaţia sa cu Arpad Paszkany, pe vremea când cei doi erau la CFR Cluj şi a oferit un exemplu de conversaţie pe care o avea cu patronul înaintea unui meci.

"Îmi asum când spun acest lucru! Când aud unii antrenori că nu se bagă nimeni, nu există aşa ceva. Cu patronul trebuie să discuţi! Pentru că niciun patron nu e prost să spună "Fă aşa! Sau de ce nu ai făcut aşa?". Poate are şi el o părere, trebuie să o asculţi. 

Eu când eram la CFR discutam tot la 2-3 zile cu Arpi Paszkany de echipă. Trebuie să ai o discuţie dar să fie pozitivă, pentru binele echipei.

Zicea "Ce faci? Cu cine joci?". Ne vedeam joi şi mă întreba ce echipă fac pe sâmbătă, dau un exemplu. Niciodată (nu mi-a impus jucători)!

Dar e bine să asculţi şi părerea lui. Sunt oameni care sunt de atâta timp în fotbal şi se pricep. Nu vine unul de pe stradă să îţi zică. Şi afară se întâmpla asta!

Dar să fie discuţia constructivă şi pentru binele echipei." a declarat Vasile Miriuţă.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele