Ultima oră
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal
Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret
OFICIAL | Jurgen Klopp a semnat OFICIAL | Jurgen Klopp a semnat
Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România
Stadionul echipei Atletico Madrid îşi schimbă din nou numele Stadionul echipei Atletico Madrid îşi schimbă din nou numele
Unde şi când se va disputa Supercupa Italiei Unde şi când se va disputa Supercupa Italiei

VIDEO | FC Botoşani - Petrolul Ploieşti 1-1. Gicu Grozav a avut gol anulat şi penalty ratat în prelungiri

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 24 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21263998/3/fc-botosani-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-24-07-2023.jpg

FC Botoşani a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei Petrolul Ploieşti, în cadrul etapei a doua din Superligă. În al 11-lea minut al prelungirilor, Grozav a trimis pe lângă poartă un penalty.

 Ploieştenii au deschis scorul la Botoşani, după o fază la care Grozav, din pasa lui Budescu, a şutat plasat la colţul lung, din marinea careului, în minutul 14. Gazdele au egalat în minutul 38, când Mihai Roman II a deviat în plasă un balon centrat în careu de Dican.

Petrolul a avut un gol al lui Grozav anulat în minutul 90, după consultarea VAR, pentru ofsaid. Ploieştenii au primit un penalti în minutul 90+9, când Dican l-a lovit pe Doua în careu, însă Grozav a ratat lovitura de la 11 metri, şutând pe lângă poartă în minutul 90+11.

VIDEO | FC Botoşani - Petrolul Ploieşti 1-1 (Roman 38 / Grozav 14), pe Prima Sport 2 şi online pe platforma PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FC Botoşani: Began - Patache, Mutombo, Şeroni, J. Pius - E. Florescu, Dican, Zabou - I. Petrişor, M. Roman II, Pinson
  • Petrolul: Zima - Doua, Papp, Garutti, Ţicu - Grozav, T. Seto, Jair, A. Musi - Petrovic, Budescu

Minutul 90+12: Final de meci! Se termină 1-1!

Minutul 90+10: Began respinge în faţă la o lovitură liberă, iar Dican îl calcă în careu pe Doua. Centralul dictează penalty. Grozav ratează însă de la punctul cu var!

Minutul 90+2: După o fază fixă, Gicu Grozav marchează cu un voleu extraordinar în forţă. Portarul fiind lăsat fără replică. După o amplă analiză VAR, reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 63: Ratare uriaşă! Doua scoate în faţa porţii pentru Jair, care trage pe lângă din 2 metri.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 38: GOL FC Botoşani! Fază prelungită în careul advers a gazdelor. Roman înscrie în cele din urmă, cu o execuţie fină.

Minutul 14: GOL Petrolul! Budescu scoate pentru Grozav, care deschide scorul dintr-un unghi complicat din interiorul careului. Mingea s-a dus în plasa laterală.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------

FC Botoşani a debut în Superligă cu o înfrângere. Echipa lui Valeriu iftime nu a găsit încă un antrenor consacrat, iar în prima etapă a fost învinsă de FC Voluntari, scor 1-2. 

În tabăra opusă, Petrolul a început Superliga puţin mai bine. Echipa prahoveană a remizat cu U Cluj, scor 1-1. În acest sezon, echipa ploieşteană are pretenţii mari şi îşi doreşte să se califice în play-off. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele