Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

VIDEO | Gică Hagi, enigmatic cu privire la preluarea postului de selecţioner. ”Mai devreme sau mai târziu”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21678913/1/otelul-galati-farul-constanta-superliga-superbet-22-07-2024.jpg

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate pe teren propriu, 0-0, cu Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a doua din Superligă.

La finalul partide, Gică Hagi a fost întrebat despre posibilitatea de a-i lua locul lui Edi Iordănescu la cârma naţionalei. ”Regele” nu a dat un răspuns, dar a dat de înţeles că e deschis la dialog.

”Trebuia să câştigăm, am avut ocazii. Ştiam că întâlnim o echipă care are un joc foarte bine conturat, ne-am adaptat. Trebuia să facem anumite lucruri, le-am făcut bine.

(n.r. plecarea lui Edi Iordănescu) E surpriză, nu e important. Normal, un antrenor când face bine treabă trebuie să rămână. Din păcate e decizia lui, el ştie cel mai bine.

În seara asta vorbesc doar de meciul din seara asta. Mai devreme sau mai târziu o să auziţi, vom vedea”,
a spus Hagi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele