Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 23 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21640135/1/antrenament-romania-inaintea-meciului-cu-ucraina-euro-2024-16-06-2024.jpg

România mai are un meci de disputat în faza grupelor. Selecţionata pregătită de Edi Iordănescu va întâlni Slovacia, miercuri, de la ora 19:00.

Florinel Coman a fost integralist în partida cu Ucraina, dar nu a intrat în cea cu Belgia. A doua zi după înfrângerea cu 2-0, jucătorul naţionalei a fost vizitat de fetiţa lui în cantonament.

Cei doi au oferit imagini superbe de la masă, care vor deveni foarte probabil virale.

România are trei puncte după două etape şi se află pe primul loc în grupă, dar la egalitate cu celălalte trei combatante. În cazul unui rezultat de egalitate în duelul cu Slovacia, România se va califica în optimi.

Obiectivul poate fi îndeplinit şi în cazul unei înfrângeri, dar vom depinde de rezultatul partidei dintre Ucraina şi Belgia, care se va desfăşura la aceeaşi oră cu meciul României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele