Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO | Nicolae Stanciu, specialistul fazelor fixe! Reuşită de senzaţie a mijlocaşului

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20758889/1/yzbhzdyzndc5mwq2nze0zjg5zmzkn2y3owq1mzzkza-thumb.jpg

Nicolae Stanciu a marcat din nou pentru Wuhan Three Towns. Românul e maestru în executarea loviturilor libere.

Stanciu se descurcă foarte bine în campionatul chinez, mijlocaşul a ajuns la patru goluri şi trei assist-uri, în şase meciuri jucate pentru Wuhan Three Towns. ”Tricolorul” s-a făcut din nou remarcat cu o execuţie superbă din lovitură liberă. Gungzhou FC deschisese scorul în minutul 20 şi o conducea cu 1-0, dar Stanciu a egalat cu la doar 2 minute, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.

Stanciu a vorbit despre cum i se pare campionatul chinez şi despre cum s-a adaptat.

”(n.r. cum se simte în China) Mă simt destul de bine. Mă bucur foarte mult că am reuşit să mă integrez foarte-foarte repede în echipă. Chiar dacă suntem pentru prima oară în Super Liga din China, în lot sunt mulţi jucători cu experienţă.

Iar asta m-a ajutat şi pe mine mult la nivel de integrare. Să ştii că nu mă schimbă cu nimic ce a scris presa de aici pentru că eu sunt construit să mă pun în slujba echipei. Mereu o să fac asta.

(n.r. cum i se pare fotbalul din China în comparaţie cu cel din Europa) Se investeşte destul de mult din punct de vedere financiar, în general. Uite, la Wuhan Three Towns, spre exemplu, am fost bucuros să descopăr jucători chinezi extraordinari de buni.

Nu mai spun de cei tineri, care sunt foarte talentaţi! Şi asta dincolo de numărul de jucători străini permis de regulile campionatului. Unde fiecare echipă încearcă prin investiţii să aducă o diferenţă de valoare”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit Playsport, după penultimul meci din campionat.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele